Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal

 1. INFORMAȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”), în conformitate cu prevederile art. 13 alin.1) și 2) din Regulamentul UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, descrie modalitățile în care noi, S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L., procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website ( ) atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică.

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii prevăzuți de această politică de confidențialitate și cu furnizarea datelor cu caracter personal, nu utilizați acest website sau serviciile oferite de acesta.

Pentru a urmări mai ușor informațiile, ne putem referi la S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. folosind termenii „LA BROSCUȚA”, „Societatea” „noi”, „nostru”, „noastră”, etc, iar la dumneavoastră folosind termenii „utilizator”, „vizitator” sau „client”.

S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. are sediul în Câmpia Turzii, str. Gheorghe Barițiu, nr. 31, județul Cluj, punct de lucru (Pensiunea „La Broscuța”) din Câmpia Turzii, str. Teilor, nr. 13, jud. Cluj și este o persoană juridică de drept privat, înregistrată la O.R.C. sub nr. J12/1880/1991, CUI: RO 218472, ce desfășoară activități de restaurante, precum și servicii de cazare și agrement.

Totodată, LA BROSCUȚA este persoană juridică responsabilă de prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm direct de la dumneavoastră sau din alte surse, ca urmare a accesării și vizualizării informațiilor existente pe site de către dumneavoastră. În colectarea acestor date, societatea noastră acționează în calitate de operator de date cu caracter personal și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, tipurile de date personale pe care le colectăm, modul în care utilizăm informațiile, cui îi sunt transmise datele, precum și drepturile și opțiunile pe care le au persoanele fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, pentru ca datele dumneavoastră să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale, iar prin prezenta politică descriem măsurile pe care le luăm pentru a asigura securitatea informațiilor și cum ne puteți contacta în legătură cu punerea în practică a protecției datelor și pentru a vă exercita drepturile.

www.cazarestrandcampiaturzii.ro este website-ul oficial al S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L., creat pentru o mai bună informare a utilizatorilor website-ului cu privire la activitatea noastră, produsele și serviciile pe care le oferim și pe care le puteți comanda prin intermediul website-ului sau pe care le puteți achiziționa direct de la punctul nostru de lucru din Câmpia Turzii, precum și pentru asigurarea unei comunicări eficiente cu utilizatori/ clienții sau potențialii clienți ai produselor/serviciilor oferite de societatea noastră.

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a ne putea transmite mesaje și feedback sau pentru oferi clienților acces la informații privind activitatea și serviciile S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L.

Vă rugăm să citiți cu atenție această Politică pentru a afla mai multe detalii despre modul în care procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

Politica noastră de confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal se aplică oricărui vizitator sau utilizator al website-ului S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L.

S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. se angajează să respecte prevederile Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, prin luarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, destinate să pună în aplicare în mod eficient principiile de protecție a datelor:

- Legalitate, echitate și transparență: prelucrăm datele dumneavoastră legal și corect, suntem întotdeauna transparenți în privința informațiilor pe care le utilizăm, iar dumneavoastră sunteți informat corespunzător.

- Controlul vă aparține: în limitele legii, vă oferim posibilitatea de a examina exactitatea datelor personale, actualiza sau șterge datele pe care le-ați împărtășit cu noi și de a vă exercita celelalte drepturi.

- Integritatea datelor și limitarea scopului: utilizăm datele numai în scopurile descrise la momentul colectării sau în noi scopuri compatibile cu cele inițiale, scopurile noastre respectând, în toate cazurile, legislația în vigoare. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că datele personale sunt corecte, complete și actualizate.

- Securitate: am implementat măsuri rezonabile de securitate și criptare, astfel încât să vă protejăm cât mai bine informațiile. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți faptul că niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură.

 1. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. colectează și prelucrează doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii le pun la dispoziție prin accesarea și vizitarea de către aceștia a website-ului, prin interacționarea cu acesta, precum și prin alte mijloace.

Puteți utiliza site-ul nostru fără a dezvălui date cu caracter personal prin simpla vizualizare a conținutului acestuia în calitate vizitator al site-ului.

Cu toate acestea, în cazul în care alegeți să interacționați cu website-ul nostru pentru utiliza facilitățile sau serviciile oferite pe site, vi se va solicita furnizarea unor date cu caracter personal pentru:

 • Plasarea (telefonic sau online) și procesare comenzilor de produse/ servicii oferite prin intermediul website-ului
 • Efectuarea unei plăți online a produselor comandate
 • Corespondența ulterioară plasării unei comenzi, respectiv contactarea dvs. pentru verificarea corectitudinii și confirmarea comenzii, comunicare disponibilitate, livrare comandă, etc
 • Transmiterea unui mesaj/ solicitare/sesizare/ feedback
 • Abonarea la Newsletter-ul nostru (pentru a primi comunicări comerciale/oferte promoționale privind produsele/serviciile noastre și ale partenerilor cu care colaborăm și pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în legătură cu activitatea noastră)

Prin urmare, în vederea realizării scopurilor de mai sus, Societatea prelucrează datele cu caracter personal pe care dvs. le completați în formularele de contact atunci când accesați facilitățile și/sau funcțiile integrate în website.

Astfel, în funcție de serviciul selectat sau formularul electronic pe care îl accesați, prelucrăm următoarele tipuri de date cu caracter personal, după caz,:

 1. Pentru a plasa o comandă de produs la secțiunea COMANDĂ ONLINE: numele și prenumele, numărul de telefon mobil, adresa de email, preferințe (în privința metodei de realizare a comenzii, emiterea sau nu a facturii, modalitatea de plată, inserarea de comentarii sau opinii privind comanda)

Pentru finalizarea comenzii, puteți opta în cadrul formularului de comandă pentru plata online a produselor comandate de dvs. din lista de meniuri, pe baza unui card bancar de tip VISA/ MASTERCARD, tranzacția realizându-se prin intermediul unui website specific și destinat exclusiv efectuării de plăți online în condiții de siguranță deplină. Veți fi direcționat către pagina securizată a unui procesator de plăți online, care colectează datele dvs. bancare în scopul autorizării și finalizării tranzacției de plată, astfel fiind necesar să introduceți datele cardului bancar în platforma de plăți www.go.przelewy24.pl (aparținând PayPro SA cu sediul în Poznan, Polonia) furnizată de partenerul societății noastre. Acesta, în condiții contractuale și de securitate informatică a prelucrării datelor cu caracter personal, asigură societății noastre serviciul electronic de plăți online, și-a implementat măsurile organizatorice și tehnice de protecție a datelor cu caracter personal procesate și stocate și garantează protecția și securitatea datelor cu caracter personal procesate și stocate de către angajații săi.

 1. Pentru a transmite un mesaj, o sesizare, solicitare sau feedback privind produsele/ serviciile noastre prin intermediul secțiunii CONTACT din meniul site-ului: numele complet, adresa de email. De asemenea, pe lângă aceste date, vom prelucra și oricare alte date sau informații cu caracter personal pe care dvs. le completați voluntar în caseta destinată mesajului.
 2. Pentru a vă abona la Newsletter-ul nostru în cadrul formularului de plasare a unei comenzi, prin bifarea consimțământului pentru marketing în căsuța destinată acestui scop, în acest scop fiind necesar să prelucrăm adresa de email sau numărul de telefon, în funcție de modalitatea de comunicare pe care o selectați dvs. cadrul formularului (email sau telefonic, prin SMS). Furnizarea datelor cu caracter personal în scop de marketing este voluntară, bifarea căsuței corespunzătoare consimțământului pentru prelucrarea datelor în acest scop fiind exclusiv opțiunea dvs. Vă puteți dezabona la rubrica dedicată din pagina principală ori urmând instrucțiunile din email-urile primite.

Vă rugăm să rețineți că furnizarea informațiilor cu caracter personal marcate cu asterisc (*) prin intermediul formularelor electronice este obligatorie pentru a putea respecta sau a răspunde solicitărilor primite de la dumneavoastră. Alte date sau informații cu caracter personal pe care ni le furnizați la completarea formularelor de contact sunt la alegerea dumneavoastră.

Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii mesajelor/ solicitărilor/sesizărilor formulate sau feedback-ului dumneavoastră prin intermediul website-ului, imposibilitatea procesării comenzii dumneavoastră ori imposibilitatea accesării produselor/serviciilor noastre prin intermediul webste-ului.

Suplimentar față de datele cu caracter personal și modalitățile de colectare descrise mai sus, colectăm date și din alte surse, așa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web.

Astfel, website-ul www.cazarestrandcampiaturzii.ro colectează informații tehnice despre utilizatorii website-ului prin mijloace automate - module cookie sau alte tehnologii similare (web beacons, web server logs, s.a), informații precum: adresa IP, sistemul de operare, navigatorul de internet, anunțurile pe care ați dat click, locația, paginile web pe care le accesați pe website-ul nostru, în vederea administrării sistemului. Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor noștri și nu identifică direct o anumită persoană.

Aceste date includ: adresele IP (Protocol Internet), locația geografică a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare și alte informații despre vizitarea acestui website, de exemplu paginile vizualizate, anunțurile pe care ați dat click. Adresa dumneavoastră IP poate fi, de asemenea, utilizată pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site, pentru a colecta informații demografice și pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele vizitatorilor și nevoile acestora.

Cookie-urile și alte tehnologii similare ne ajută să îmbunătățim website-ul și să oferim un conținut mai bun și mai personalizat. Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe website, vă rugăm să consultați Politica de administrare a modulelor cookie disponibilă pe website-ul nostru aici

De asemenea, pe website-ul nostru puteți întâlni legături/ link-uri/ adrese de interes pentru informarea dumneavoastră către website-uri pe care Societatea noastră nu le controlează, dar care au sau pot avea legătură cu conținutul website-ului nostru (de ex: www.la-broscuta.skubaccz.pl, www.themefuse.com, www.facebook.com, s.a). După ce faceți clic pe un astfel de link, veți fi direcționat către website-ul terței părți. Dacă vizitați oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie să analizați politicile lor privind confidențialitatea înainte de a trimite orice informații personale acestor website-uri. Nu suntem responsabili pentru politicile și practicile altor operatori sau pentru modul în care website-urile acestora își gestionează datele. S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. nu controlează și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile privind confidențialitatea și notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor terțelor părți.

 1. SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII

S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului în următoarele scopuri:

 • Activități comerciale de vânzare, furnizarea de servicii și bunuri, respectiv în scopul desfășurării relației contractuale dintre dumneavoastră și Societate în legătură cu activitatea de comerț online (preluarea/ validarea facturarea comenzii, informarea asupra stadiului comenzii, livrarea comenzii, s.a).
 • Formularea răspunsurilor la mesajele primite online.
 • Efectuarea unei operațiuni de plată privind produsele comandate prin intermediul secțiunii dedicate efectuării plății online;
 • Efectuarea demersurilor înainte de încheierea unui contract și încheierea unui contract între client și Societate (achiziția a unui produs oferit pe site);
 • Îndeplinirea oligațiilor legale ale Societății în contextul realizării operațiunilor de vânzare: emiterea bonurilor/facturilor fiscale aferente produselor/serviciilor solicitate, înregistrarea financiar-contabilă, efectuarea activităților de gestiune economică, financiarăși/sau administrativă a Societății.
 • Efectuarea de analize interne pe baza feedback-ului primit de la clienți, destinate îmbunătățirii serviciilor noastre.
 • Pentru monitorizarea vânzărilor, centralizarea operațiunilor și administrarea unei baze de date interne privind activitatea de vânzare (atât cu privire la produse, cât și cu privire la portofoliul de clienți abonați, istoricul comenzilor clienților cu mai multe comenzi), efectuarea de analize interne (incluzând analize statistice) pentru a putea fi utilizate de către departamentele și structurile societății în activitatea acestora,
 • Furnizarea de servicii suport pentru solicitările clienților – informații adiționale despre produse și oferte, actualizarea unora din datele de identificare, etc
 • Reclamă, marketing și publicitate pentru: pentru promovarea serviciilor, marketing, transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (poștă, email, sms) a informărilor (newsletter) privind serviciile și ofertele noastre.
 • Administrarea și întreținerea website-ului, îmbunătățirea experienței oferite pe site, a diverselor analize sau raportări privind modul de funcționare al website-ului sau a preferințelor de consum ale utilizatorilor website-ului.
 • În scop de arhivare a documentelor, atât în format fizic, cât și electronic.
 • Pentru a diagnostica sau remedia probleme tehnice de funcționare a website-ului.
 • Pentru soluționarea oricăror sesizări/plângeri/solicitări ale persoanelor vizate, precum și pentru constatarea sau revendicarea unui drept în instanță, soluționarea litigiilor sau investigațiilor în care societatea noastră este parte.
 • Alte scopuri compatibile cu cele de mai sus.
 1. TEMEIURILE PRELUCRĂRII

Temeiul legal al prelucrării datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

 • Prelucrarea datelor dumneavoastră este necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră, în calitate de persoană vizată, sunteți parte, sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract, conform art. 6, lin. 1, lit. b) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește demersurile pre-contractuale la cererea clientului sau pentru a furniza informații despre produsele/serviciile oferite prin intermediul website-ului, precum și operațiunile de vânzare propriu-zisă a produselor, efectuarea demersurilor necesare în vederea încheierii unui contract privind serviciile de cazare, s.a., furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contractului, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor comerciale).
 • Prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului, conform prevederilor art. 6, alin.1, lit. c) din Regulamentul UE 679/2016 (în ceea ce privește întocmirea facturii, operațiunile de înregistrare în evidențele contabile ale societății conform normelor fiscale, auditul financiar, urmărirea și colectarea debitelor, arhivarea documentelor, refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a vă putea oferi produsele/serviciile prin intermediul site-ului, etc).
 • Consimțământul dumneavoastră, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. a) din Regulamentul UE nr. 679/2016, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul la secțiunea de Dezabonare ori prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email.
 • Prelucrarea este necesară în scopul interesului legitim de a asigura funcționalitatea site-ului, de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră pe site, pentru securitate (pentru a păstra acest website securizat împotriva fraudei și a altor activități ilegale), pentru gestionarea litigiilor și investigațiilor (interne sau a celor declanșate de autorități) și pentru protejarea drepturilor și intereselor Societății și ale partenerilor săi colaboratori, conform prevederilor art. 6, alin. 1, lit. f) din Regulamentul UE nr. 679/2016.

Furnizarea datelor în acest scop nu este obligatorie, refuzul furnizării datelor nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 1. DURATA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTERPERSONAL

S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal doar pe durata necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare mai sus menționate, iar ulterior pentru respectarea cerințelor legale în vigoare și pentru protejarea drepturilor legale și a intereselor Societății.

În cazul operațiunilor de vânzare, prelucrarea datelor se va efectua pe întreaga perioadă a raporturilor contractuale, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune cu noi, și ulterior conform obligațiilor legale ale societății în materie financiar- contabilă/arhivare (vă rugăm să rețineți că în anumite situații expres reglementate, stocăm datele pe perioada care ne este impusă de lege, ca de exemplu, păstrarea facturilor pentru o perioadă de 5 ani) și pentru protejarea drepturilor legale și intereselor societății noastre.

Informațiile colectate de cookies sunt prelucrate atâta timp cât sunt necesare pentru realizarea scopurilor mai sus menționate și vor fi stocate timp de 30 zile în vederea realizării de analize și rapoarte legate de performanța website-ului. Ele vor fi șterse ulterior acestei perioade.

 1. TRANSMITEREA/DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină desfășurarea activității Societății noastre prin intermediul website-ului, precum furnizori de servicii IT (mentenanță, dezvoltare software, găzduire website), de servicii juridice sau alte companii colaboratoare cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, precum și, în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege, către organele fiscale, judiciare, autorități judecătorești ori alte autorități competente de control ale statului, în baza și limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la bază consimțământul dumneavoastră explicit sau alt temei legal.

 1. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoană vizată, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, beneficiați de următoarele drepturi:

 • Dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține, de la Societate, la cerere și în mod gratuit, confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu sunt prelucrate de către Societate și dreptul de a fi informat cu privire la respectiva prelucrare;
 • Dreptul de a rectifica datele dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de a obține de la Societate rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte/incomplete;
 • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal:dreptul de a obține de la Societate, ștergerea datelor dumneavoastă cu caracter personal, însă în acest caz nu veți mai beneficia de posibilitatea de a primi informații prin intermediul adresei de poștă electronică sau nu veți mai beneficia de serviciile de vânzare oferite în magazinul online. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care Societatea are obligația conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu, în cazul solicitărilor de accesare a produselor/serviciilor furnizate de către Societatea și al înregistrării operațiunilor contabile. Datele pot fi șterse în următoarele situații:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare, acolo unde prelucrarea datelor se bazează pe consimțământul dumneavoastră;
  • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale.
 • Dreptul de a restricționa prelucrarea: dreptul de a obține de la Societate restricția de prelucrare, în următoarele cazuri:
 1. (i) acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de dumneavoastră;
 2. (ii) procesarea este nelegală și prin urmare, vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea prelucrării;
 3. (iii) Societatea nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră solicitați aceste date pentru stabilirea, exercitarea și apărarea unor pretenții legale.

Aveți dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing și publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

 • Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal printr-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul ca aceste date să fie transmise de către Societatea către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • Dreptul la opoziție, reprezintă dreptul ca în orice moment, din motive legate de situația dumneavoastră particulară, să vă opuneți prelucrării datelor în temeiul interesului legitim, cu excepția cazului în care Societatea are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau atunci când scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
 • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, reprezintă dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate exclusiv pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • Dreptul de a vă retrage oricând consimțământul dat în vederea încetării prelucrării datelor care se bazează pe consimțământul dumneavoastră. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului acordat înainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plângerela autoritatea de supraveghere sau instanțelor de judecată competente, atunci când considerați că datele cu caracter personal sunt prelucrate în mod nelegal de către Astfel, beneficiați de dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa: București, B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr. 28-20 Sector 1 ori prin e-mail la: anspdcp@dataprotection.ro, sau instanțelor competente pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care v-au fost încălcate.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și pot fi exercitate de către dumneavoastră în orice moment.

 

 1. CUM PROTEJĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL

S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. pune în aplicare măsuri de siguranță administrative, tehnice, organizatorice și fizice pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, pierderii, alterării, accesării, comunicării sau utilizării în alte scopuri. Actualizăm și testăm tehnologia noastră de securitate în mod continuu.

Restricționăm accesul la datele dumneavoastră personale, permițând accesul doar acelor angajați care trebuie să cunoască acele informații pentru a vă oferi servicii. În plus, instruim angajații noștri cu privire la importanța confidențialității și menținerea confidențialității și securității informațiilor dumneavoastră. Facem tot posibilul pentru a păstra datele dumneavoastră în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS), folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Însă, chiar dacă facem tot posibilul, nu putem, garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care le transmiteți și înțelegeți că orice informație pe care o transferați către noi, se face pe propriul dumneavoastră risc. Cu toate acestea, folosim măsuri de securitate a website-ului în conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile și listele de corespondență.

De asemenea, suntem conștienți că pot apărea incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program. În aceste situații, obiectivele noastre sunt de a izola cât mai rapid problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Dacă este necesar, vom informa autoritățile competente cu privire la încălcările de securitate a datelor. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

 1. ACTUALIZAREA POLITICII NOASTRE

Continutul acestei Politici poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative vă vom informa despre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

 1. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre prezenta Politică de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dacă doriți să vă exercitați drepturile sau să actualizăm datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la adresa sediului social al S.C. LA BROSCUȚA COMPLEX TURISTIC S.R.L. din localitatea Câmpia Turzii, str. Gh. Barițiu, nr. 31, jud. Cluj, la punctul de lucru din Câmpia Turzii, str. Teilor, nr. 13, jud. Cluj, sau prin e-mail la: dpo@labroscuta.ro.

Totodată vă informăm că dreptul dumneavoastră de a vă adresa în orice moment autorității de supraveghere nu va fi afectat în niciun fel dacă ne contactați în prealabil, asigurându-vă că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă cu dumneavoastră.

Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor din cadrul din cadrul Sociatății:

Tel: 0727 923 915

Email: dpo@labroscuta.ro

 

Versiune publicată la data de: 23.10.2023